Savršen jelovnik za Noć vještica za djecu

Tražite jelovnik za Noć vještica za djecu

Tražite jelovnik za Noć vještica za djecu?

Noć vještica popularna je među djecom diljem svijeta. Na ovaj dan djeca se mogu maskirati u vještice, čudovišta, duhove, šišmiše ili vampire, igrati bezazlene šale, uživati u slatkišima i pričati strašne priče. Zato je potreban izvrstan jelovnik za Noć vještica za djecu!

Odabir jelovnika za Noć vještica za djecu

Da biste organizirali Noć vještica za djecu, potreban vam je zabavni program, sablasne dekoracije za mjesto i, naravno, sablasne poslastice. Nakon igara i natjecanja djeca ogladnje i tada dobro dođu tematske poslastice. Napravite vlastite pripreme za dječji stol unaprijed.

Jelovnik za Noć vještica za djecu trebao bi odgovarati mističnoj atmosferi festivala, ali u isto vrijeme biti djetinjast i ne pretjerano sablasan. Nemojte pretjerivati i nuditi jezive poslastice za djecu. Neka tematska jela budu zabavna i pomalo sablasna. Za Noć vještica vrlo su popularne sve vrste grickalica koje su idealne za dječje zabave. Svi znaju da djeca ne vole duge bankete i obroke na bazi švedskog stola – grickalice bi trebale biti jer im dobro ide. Noć vještica je savršena za kreiranje tematskih obroka od zdravih namirnica jer djeca vole neobičnu hranu.

Grickalice za Noć vještica

Vrlo laka grickalica za Noć vještica za djecu zove se “vještičja metla”. Može se napraviti od štapića pereca omotanih oko ruba tvrdog sira i vezanih grančicom kopra ili vlasca. Ispecite jedan s djecom. Tijesto ukrasite paucima od maslina i kobasica, a od trakica nasjeckane paprike napravite prste. Po vrhu pospite sir. Ovu pizzu sigurno nitko neće odbiti! Mala čudovišta vole sendviče. Tostirani kruh namažite kečapom, rasporedite trakice sira i napravite oči masline. Jezivi tost s mumijom je spreman! Grickalice poput štapića od pereca, pereca, keksa ili malih vrećica kokica sjajno će upotpuniti stol za Noć vještica. Sablasni zalogaj napravljen od tvrdo kuhanih je odličan finger food. Zalogaj se sastoji od punjenih polovica tvrdo kuhanih jaja ukrašenih paucima od maslina. Imate li male kalupe za pečenje pri ruci? Iskoristite ih za izradu poslastica za djecu. Uzmite nezaslađene kolačiće, na vrh stavite list zelene salate, nadjenite ih komadom kuhane kobasice i ukrasite kanapee oblicima bundeva izrezanim od sira, duhovima ili vještičjim šeširima.

Halloween topli dječji jelovnik

Želite li topla jela uvrstiti u dječji jelovnik, možete pripremiti zanimljiva i zabavna jela od bundeve. Punjena bundeva s pulpom pirjana s vrhnjem, rižom i zelenilom prikladna je za dječja jela. s paukovom mrežom je svečano i zdravo jelo. Jednostavan s očima u obliku graška također bi izgledao sjajno na stolu! Još jedno jelo od bundeve je složenac od kvasa s pulpom bundeve, sultanijama, svježim sirom i orasima. Sva djeca vole kobasice. Postoji nekoliko blagdanskih jela koja možete pripremiti s kobasicama. Ako kobasice umotate u tijesto i ispečete možete napraviti smiješne, ili ako ih skuhate i na njih stavite nokte možete ih napraviti. Duge kobasice postaju zmije s maslinastim očima i paprenim jezicima. Kobasice također mogu izgledati jezivo ukusno u obliku pauka. Jednostavno ih progurajte kroz kobasice i skuhajte, dodajte krvavi umak od rajčice i obrok za Noć vještica je savršen. Mali ili veliki s licem čudovišta donose puno jezive atmosfere na dječji stol za Noć vještica. Odbacite dosadna pića i ukrasite stol za Noć vještica posebno dizajniranim bocama gaziranih sokova ispunjenim sablasnim sadržajem: zelenim napitkom od vještica, likerom od plavog pauka, narančastim punčem od bundeve ili bijelim grogom od duhova.

Deserti i kolači za Noć vještica

Noć vještica je praznik slatkiša, pa se zabavimo ovdje! Candy bar za djecu ove Noći vještica može biti ukrašen u sablasnom stilu s raznim tematskim slatkišima. Djeci će se svidjeti slatki stolić na koji mogu uzeti što god požele. Stilizirani slatkiš dobro se uklapa u mističnu atmosferu i odlična je pozadina za fotografije. Za desert tu su razne slastice, od browniesa do muffina. Mogu se ukrasiti sljezom, duhovima, jezivim očima ili crvima od voćnog želea. poput vještičijih prstiju, u obliku bundeva, duhova ili šišmiša obogaćuju jelovnik svakog djeteta.